coverband personeelsfeest leiden

LEUKE BAND VOOR PERSONEELSFEEST?

SUPERSTAR COVERBAND

ALS HET DAK ERAF MOET!

PERSONEELSFEEST BAND ZOEKEN?

SUPERSTAR COVERBAND

ALS HET DAK ERAF MOET!

WIJ ZIJN INZETBAAR VOOR GROTE MAAR OOK KLEINERE BEDRIJFSFEESTEN

Coverband

Standaard bezetting: band met vijf ervaren en enthousiaste muzikanten. Superstar speelt alle stijlen van de regenboog en krijgt de dansvloer vol.

Band + Sax

Superstar met extra vuurwerk? We nemen graag onze blazer als 6e bandlid mee. Pop, funk, NL-talig, dance? Sax on fire! En scheuren met die solo's.

Band + DJ

Onze eigen Superstar DJ kan samen met de band geboekt worden. Bespaar jezelf moeite en kosten: boek coverband met DJ in één keer.

XL Band

Bedrijfsfeest of evenement? Superstar coverband XL. Top band met blazers, zangeressen, DJ en evt. begeleiding van bekende acts.

Akoestisch

Stijlvolle borrel of bedrijfsreceptie? Wij spelen onze popsongs ook graag als akoestische band. Layed back, of met energie. You name it...

Als je bedrijf iets moois te vieren heeft wil je voor alle medewerkers een onvergetelijk personeelsfeest. Met aanstekelijke livemuziek en een spetterende show.

Superstar is een professionele livecoverband met 5 bandleden. Omdat elk feest anders is kun je Superstar in verschillende formaties boeken. Bijv. als band met blazer(s), als band met zangeressen of als band met DJ. Superstar coverband is breed inzetbaar, als hoofdact op een groot personeelsfeest of als akoestische band op een bedrijfsreceptie in de lounge.

Flexibel, professioneel en denken in mogelijkheden. We zorgen graag voor een topavond waar alle collega's nog lang over zullen napraten...

WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN SUPERSTAR?

GRANDIOZE AVOND

"Ik wil jullie nog bedanken voor de grandioze avond die jullie ons bezorgt hebben. Heel fijn, we krijgen veel complimenten uit de organisatie en wellicht tot een volgende keer."

 

Hartelijke groet Ellen en Harriet!

feest muziek ziekenhuis personeelsvereniging

PRIMA OM OP TE DANSEN

"Geweldige avond gehad. Speelden lekkere TOP40 muziek en jaren 80/90. Hadden gevraagd om geen polonaise muziek te spelen en dat werd ook niet gedaan. Zangeres was goed te verstaan en de nummers wisselden elkaar lekker af. Prima om op te dansen. Zeer aan te bevelen. De leeftijdscategorie van ons gezelschap was voornamelijk 20-60 jaar.

Hebben we weer een feest, dan worden ze zeker uitgenodigd"

Bob

FEESTJE OM TE ZIEN EN HOREN

"De Super Star Coverband heeft bij ons op school op het eindexamenfeest gespeeld. Echt een feestje om te zien en horen. Goeie play-list en vooral het enthousiasme en plezier in het muziek maken spatte ervan af. Erg strak gespeeld. Als we weer een leuk feestje hebben...."

 

Eric Appel

GEWELDIGE EN FANTASTISCHE AVOND

"We hebben een geweldige en fantastische avond gehad! Na 2,5 jaar eindelijk weer een feestje, en wat hebben ze er een feestje van gemaakt! We hebben veel uiteenlopende leeftijden en culturen, er zat voor iedereen wel heel veel leuks bij. Een geweldig uiteenlopend repertoire, interactie met het publiek, heldere communicatie vooraf en tijdens en hele fijne mensen. Nog nooit zijn er zoveel mensen zo lang blijven hangen 😉 Nogmaals bedankt voor alles!"

 

Kelly / Orion scholengemeenschap

BAND SPEELT VEEL VESCHILLENDE STIJLEN

"Tijdens ons personeelsfeest hebben jullie allerlei verschillende nummers gespeeld. Zat voor iedereen wel wat herkenbaars tussen! Jullie hebben er een mooi feest van gemaakt, bedankt!"

 

Tamara, Wirtgen Group

TOP BAND VOOR EEN PERSONEELSFEEST

Als het weer tijd is om een feest te vieren binnen het bedrijf is niets leuker dan een gezellige avond met live muziek. Superstar coverband + DJ heeft een enorm breed repertoire waardoor werknemers van alle generaties zich aangesproken voelen en de drang om mee te doen aan het feest bijna onweerstaanbaar wordt.

Superstar

bedrijfs-event-coverband-1024-hrs
glazen-bedrijfsfeest-1024-hrs
personeel-jubileum-feest-coverband-1024-hrs
champagne-in-ijs-personeelsfeest-1024-hrs
eindejaars-feest-bedrijf-1024-hrs
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
leiden coverband bruiloft
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs

Welke band op jullie personeelsfeest?

Superstar, standaard een 5-koppige coverband, kan elk feest aan. Maar als je nog meer vuurwerk wilt nemen we graag wat extra bandleden mee. Een blazer (saxofonist of trompettist) werkt heel aanstekelijk en maakt de nummers helemaal compleet. Ook meerdere blazers is mogelijk. En de band kan ook met twee zangeressen worden geboekt. Voor nog meer power en een stijlvolle presentatie.

Verder kan Superstar coverband ook met DJ worden geboekt. Onze eigen Superstar DJ kan na de band nog een stevige DJ set neerzetten. Boek bij ons band plus DJ in één keer. Zo heb je optimale afstemming en geen onnodige kosten voor een dubbele geluidsinstallatie bijvoorbeeld.

Akoestische begeleiding van het diner

Mocht het diner op dezelfde locatie plaatsvinden als het personeelsfeest, dan kan Superstar het diner subtiel omlijsten met laid-back akoestische song(s). Dat geeft een stijlvolle en originele toevoeging aan jullie bedrijfsevent.

Meedenken en in dienst van jullie feest

Hoe jullie het feest ook willen, bij ons is veel mogelijk, zolang wij het maar tijdig weten en jullie een topavond hebben.

Wil je meer informatie of vandaag nog een vrijblijvend voorstel in je mailbox? Vul dan het contactformulier in, nemen wij z.s.m. contact met jullie op.

Superstar coverband

polaroid-band-sjiek-leip-snorretjes-hrs

HOE KLINKT SUPERSTAR COVERBAND?

BREED INZETBAAR EN PROFESSIONEEL

2x Leadzang

Met onze mannelijke en vrouwelijke lead zang kunnen wij een breed repertoire in allerlei stijlen authentiek neerzetten.

Modern repertoire

Wij zijn grote liefhebbers van muziek en spelen de hits van toen en van vandaag. Van Disco, Pop, Dance en Funk, naar Rock, Soul, Reggae, Rock & roll en meer...

Scherpe tarieven

Zonder tussenpersonen en door eigen techniek bij ons geen extra inhuurkosten. Vraag een vrijblijvende prijsopgave en verbaas je over onze prijs...

 

ALLES OP EN TOP GEREGELD

Afspraak is afspraak

Bij calamiteiten hebben wij voor elk bandlid meerdere professionele invalmuzikanten beschikbaar die het Superstar repertoire kennen en graag meefeesten.

Klantgericht

 Wij vinden het belangrijk dat elk Superstar feest 100% geslaagd is. De reacties van onze vorige opdrachtgevers spreken voor zich...

Duidelijke afspraken

 Snel een vrijblijvende offerte in je mailbox en bereikbaar bij vragen. Vertel ons jullie specifieke wensen en wij regelen de rest.

WAT ANDEREN ZEGGEN

EERDERE OPDRACHT GEVERS

live muziek Rotterdam
Personeelsfeest gemeente coverband receptie borrel
feest muziek ziekenhuis personeelsvereniging
coverband voor sportverenigingen
Band voor schoolfeest Alphen aan den Rijn
Huwelijk live muziek in Kasteel de Vanenburg Putten
coverband voor zangvereniging koor Zaanstreek
Gala band studentenvereniging roeivereniging
muziek voor medewerkers bedrijf Zoetermeer MKB
Live muziek op ss Rotterdam bedrijfsfeest
Baskenburg-Vlissingen-live-band
Bruiloftband in Kasteel Keukenhof
han-en-renee-in-rondje-nieuw-logo-nov
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
leiden coverband bruiloft
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
hanneke-button-1-440-hrs
leo-button-1-440-hrs
renee-button-1-440-hrs
maart-button-1-440-hrs
martine-button-1-440-hrs
pat-button-1-440-hrs
bedrijfs-event-coverband-1024-hrs
personeel-jubileum-feest-coverband-1024-hrs
champagne-in-ijs-personeelsfeest-1024-hrs
avondmarkt leuke live band
time-to-drink-champagne-bw-hrs
eindejaars-feest-bedrijf-1024-hrs
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
leiden coverband bruiloft
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs

VANDAAG NOG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE IN JE MAILBOX?

(en verbaas je over onze scherpe tarieven...)

(en verbaas je over onze scherpe tarieven...)