IK ZOEK EEN FEESTBAND VOOR MIJN:

Bruiloft

Je zoekt een bruiloftsband die de leukste hits van nu maar ook die bekende nummers van toen speelt? Gevonden! Wij zorgen voor een onvergetelijk feest op jullie huwelijk.  Openingsdans met bandbegeleiding? Akoestische achtergrond bij de ceremonie? Band + Sax of DJ? Of geluid niet te hard? No problem, wij denken graag met jullie mee.

Bedrijfsfeest

Iets te vieren met het personeel en op zoek naar een absolute topband? Boek Superstar coverband als 5 koppige band, band met Sax of DJ of voor grotere feesten als XL band. Snel een overzichtelijk offerte, persoonlijk contact, meedenken en in dienst van jullie feest. Zo maken we er samen een topfeest van!

Evenement

Op zoek naar een super coverband die de hele tent in beweging krijgt? Met Superstar coverband XL haal je een top band compleet met blazers, zangeressen en eigen DJ in huis. Begeleiding van bekende acts? Geen probleem. Boek direct bij Superstar of via de tussenpersoon van jullie keuze. Superstar, als het dak eraf moet...

Vereniging

Feest voor VOETBAL, HOCKEY, TENNIS of RUGBY club? Wij maken er graag samen met jullie leden een knalfeest van! Met deze ervaren coverband haal je top entertainment in huis. Superstar speelt hits die jong en oud aanspreken. Bovendien hanteren we voor verenigingen zonder winstoogmerk een extra voordelig tarief.

Jubileum

Iets te vieren zoals 12,5 getrouwd, een verjaardag of een privéfeest voor je afstuderen? Of ben je misschien gepromoveerd en geef je een tuinfeest? Deze mijlpalen moet je vieren. Je wilt een feest organiseren met alle mensen waar je om geeft en je zoekt een top coverband? Gevonden! Superstar. Topfeest gegarandeerd.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

band-wie-zijn-wij-in-rondje-nieuw-logo-nov
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
leiden coverband bruiloft
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs

ALS HET DAK ERAF MOET!

VANDAAG NOG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE IN JE MAILBOX?

(en verbaas je over onze scherpe tarieven...)