trouwen in leiden live band oegstgeest leiderdorp

Elk huwelijksfeest is anders en van je eigen bruiloft wil je een fantastisch mooi feest maken. Superstar coverband weet dit, is al vele keren ‘getrouwd’ en stemt graag in detail met jullie af hoe jullie ideale bruiloftsfeest eruitziet.

Starten als akoestische band of zoek je een feestband plus DJ? Veel is mogelijk en wij denken graag met je mee. Superstar is een ervaren bruiloftsband en niet duur. Een betaalbare superband die de hele zaal in beweging krijgt.

Enthousiaste en ervaren muzikanten spelen een afwisselend repertoire en zorgen dat ook die herkenbare en favoriete knallers van jullie gasten voorbijkomen.

trouwfeest-mannen-feesten-hrs
bruid-bw-2-hrs
kever-superstar-bw-hrs
bezig-met-bruidsjurk-hrs
trouwfeest-bruid-danst-hrs
kever-superstar-bw-hrs
bruid-bw-2-hrs
bezig-met-bruidsjurk-hrs

MAAK JE TROUWFEEST NOG SPECIALER

+ Ceremonie muziek

Trouwceremonie en trouwfeest op dezelfde locatie? Dan kunnen wij de bruidsceremonie subtiel omlijsten met een aantal van jullie favoriete song(s).

+ Akoestische start

Starten met sfeervolle akoestische nummers. Stijlvol bij de ontvangst van jullie gasten. Wel al live muziek maar het grote feest start pas als iedereen aanwezig is.

+ Openingsdans

Willen jullie starten met een spetterende openingsdans? Wij begeleiden die graag met de band! Ook als jullie nummer nu (nog) niet in ons repertoire staat.

new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
leiden coverband bruiloft
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs

HOE KLINKT SUPERSTAR COVERBAND?

Welke bezetting op jullie trouwfeest?

Superstar, standaard een 5-koppige coverband, kan elk feest aan. Maar als je echt een knalfeest wilt nemen we graag onze vaste saxofonist en trompettist mee. Superstar coverband met blazers zet een onvergetelijke show neer en kan de spreekwoordelijke kers op jullie trouwtaart zijn. Blazers werken goed bij die typische '70’s Soul, Funk, Pop en Motown nummers, maar maakt ook vele andere Engels- en Nederlandstalige nummers he-le-maal af.

Voor een band met feest-DJ ben je bij Superstar ook op het juiste adres. Leuk om na de band nog een DJ set te doen, of onze Superstar DJ draait tijdens de pauzes van de band. Het is vaak handiger en zeker voordeliger om band + DJ in een keer te boeken. Bespaart gedoe en onnodige kosten voor  een dubbele geluidsinstallatie bijvoorbeeld.

Muziek bij je huwelijksceremonie

Wanneer jullie huwelijksceremonie op dezelfde locatie plaatsvindt als het trouwfeest, dan kan Superstar de bruidsceremonie ook nog subtiel omlijsten met jullie favoriete song(s). Dat is een leuke en originele toevoeging op de trouwceremonie.

Hoe jullie het feest ook willen, bijna alles is bij ons wel mogelijk, zolang wij het maar tijdig weten en jullie een topavond hebben. Zo is Superstar als semi-akoestische band of Jazz band bijvoorbeeld ook een hele leuke en originele manier voor live muziek op je feest.

Wij denken graag in mogelijkheden en oplossingen.

Wil je meer informatie of vandaag nog een vrijblijvend voorstel in je mailbox? Vul dan het contactformulier in, nemen wij z.s.m. contact met jullie op.

Superstar coverband

polaroid-band-sjiek-leip-snorretjes-hrs
hanneke-button-1-440-hrs
leo-button-1-440-hrs
renee-button-1-440-hrs
maart-button-1-440-hrs
martine-button-1-440-hrs
pat-button-1-440-hrs

Voorbeeld planning huwelijksfeest

Hoe ziet een bruiloft met Superstar coverband er ongeveer uit? Hieronder vind je een voorbeeld met wat details. En omdat geen enkele trouwpartij hetzelfde is heb je natuurlijk de mogelijkheid om het helemaal anders aan te pakken. Wij stellen ons graag flexibel op en denken actief met jullie mee over hoe we er samen een topfeest van kunnen maken.

Het trouwfeest start vaak na het diner met de ontvangst van de overige gasten. Hierbij kunnen wij achtergrondmuziek opzetten, maar de band kan ook alvast wat akoestische nummers spelen. Sfeervol, laid-back en op lager volume. Dan kunnen jullie je gasten in stijl begroeten terwijl er  op de achtergrond al wat rustige livemuziek speelt.

Daarna openen we het feest met de volledige Superstar band line-up. Bijvoorbeeld met een nummer van jullie keuze waarop jullie een knallende openingsdans neerzetten. Of als jullie de avond liever zonder openingsdans starten, laat je de opening gewoon aan ons over.

Dan start de 1e set en kan het feest meteen lekker losbarsten. Het aantal sets en het soort muziek (wat wel, maar ook: wat absoluut niet) stemmen we natuurlijk graag vooraf met jullie af. Tijdens de avond betrekken we alle gasten bij het feest en gaan desnoods zelf de dansvloer op om het goede voorbeeld te geven.

Tussen de sets neemt de band even pauze om op adem te komen. Als je wilt zorgen wij voor muziek over onze installatie zodat het feest gewoon doorgaat.

Tijdens het feest spelen wij een mix van actuele hits en bekende hits van toen. Hierdoor is de muziek voor alle aanwezige generaties herkenbaar en kun je samen een mooi feest vieren.

Naarmate de avond vordert werken we naar een climax toe en zal de dansvloer lekker vol staan. Na een onvergetelijk feest sluit de band uiteindelijk af met de laatste set. Als jullie gasten het heeeeel graag willen hebben we natuurlijk altijd nog wel een toegift(en) op voorraad. Maar afsluiten kan ook met een verzoeknummer dat jullie vooraf doorgeven. Een nummer speciaal voor jullie, dat veel voor jullie samen betekent.

Na het feest is het helaas weer tijd om afscheid te nemen van jullie gasten. Maar wij kunnen na het laatste nummer evt. nog wat 'cool down' muziek opzetten over onze geluidsinstallatie.

GROTE BAND OF KLEINE BAND?

Coverband

Standaard bezetting: band met vijf ervaren en enthousiaste muzikanten. Superstar speelt alle stijlen van de regenboog en krijgt de dansvloer vol.

Band + Sax

Superstar met extra vuurwerk? We nemen graag onze blazer als 6e bandlid mee. Pop, funk, NL-talig, dance? Sax on fire! En scheuren met die solo's.

Band + DJ

Onze eigen Superstar DJ kan samen met de band geboekt worden. Bespaar jezelf moeite en kosten: boek coverband met DJ in één keer.

XL band

De band met alle toeters en bellen erop en eraan. Top coverband met blazers, 1 zanger en 2 zangeressen en  DJ act.

Akoestisch

Layed-back band of een akoestisch knalfeest? Kan beide en scheelt ons materiaal. Resultaat: kwalitatieve livemuziek tegen lage kosten.

WAT ANDEREN ZEGGEN

bruid-bw-2-hrs
kever-superstar-bw-hrs
bezig-met-bruidsjurk-hrs
trouwfeest-mannen-feesten-hrs
time-to-drink-champagne-bw-hrs
trouwfeest-bruid-danst-hrs
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
leiden coverband bruiloft
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs

Superstar coverband ook op jullie bruiloft?

Bruidsparen op deze trouwlocaties gingen jullie voor...

Den Haag

Noordwijkerhout

Rotterdam

Leiden

Amsterdam

Leidschendam

Voorburg

Leiderdorp

Delft

Warmond

Lisserbroek

Ooltgensplaat

Oudendijk

Ravenstein

Austerlitz

Wassenaar

Utrecht

Zoetermeer

Oud-Alblas

Amersfoort

Velsen-zuid

Ouderkerk aan de Amstel

Krimpen aan de Lek

Ridderkerk

Nieuwegein

Hoogmade

Soest

Haarlem

Voorschoten

Heemstede

Naaldwijk

Krimpen aan den IJssel

Amstelveen

Castricum

Tilburg

Alkmaar

Wormerveer

Hilversum

Bodegraven

Alphen aan den Rijn

Hoofddorp

Gouda

Zandvoort

Maarssen

Hoevelaken

Santpoort-Noord

Haastrecht

Maasland

Stolwijk

Zaandam

Aarlanderveen

Dronten

Lisse

Alkmaar

Wassenaarse slag

Doorwerth

Teuge

Bloemendaal

Heukelen

Overveen

Zevenaar

Aerdenhout

Hillegom

Oude Wetering

Leimuiden

Sassenheim

Roelofarendsveen

IJmuiden

Schoonhoven

Bleiswijk

 Linschoten

Schiedam

Spaarndam

Capelle aan den IJssel

Hazerswoude Rijndijk

Roelofarendsveen

Ter Aar

Boskoop

's Gravenmoer

Nieuw-Vennep

Leidschenveen

’s Gravenzande

Maassluis

Oegstgeest

Spijkenisse

Putten

Haarzuilens

Mijdrecht

Noordwijk

Nieuwerkerk aan den IJssel

Almere

Zeist

Reeuwijk

Katwijk

Swifterbant

Maarssen

Vlaardingen

Woensdrecht

Hellevoetsluis

Nootdorp

Rijswijk

Zevenhuizen

De Lier

Wierickerschans

Hoek van Holland

new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
leiden coverband bruiloft
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs