WAT ANDEREN ZEGGEN

WAT ANDEREN ZEGGEN

 Wow, wat hebben we genoten. Op een snikhete zaterdagavond was het bewonderenswaardig hoe Superstar geen moment gas terug nam voor mijn 40-ties party! 🤟🏻Volop genieten. Brede klassiekers zorgde voor een gezellige bewegende massa op de dansvloer. Dat ook dochterlief de mogelijkheid kreeg mij (papalief) te verrassen en dat de band daar achter de schermen aan mee had gewerkt, was een heel mooi cadeau. 😍 Dank voor jullie bijdrage. Op naar een volgend feestje. Wij zouden niet twijfelen om jullie nog een keer te vragen of om jullie aan te raden.

Jaap en Marije

Wij hebben een geweldige carnaval gehad in de feesttent in Veghel, jullie waren top zaterdag!
Hilde

Wat was dat genieten van jullie optreden bij ons feest! We zochten naar een wat akoestische setting als muzikale opluistering bij de borrel, en Superstar heeft hier uitstekend in meegedacht. Met een iets afgeslankte bezetting. heerlijke jaren 80 en 90 nummers gespeeld (het thema van ons feest), en wat begon als lekkere achtergrondmuziek groeide door jullie enthousiasme al snel uit tot een spetterend optreden, het dak ging eraf! Louter lovende reacties van onze gasten! Ontzettend bedankt en hopelijk tot een volgende feest!
Martin en Joeska

Nu we weer een beetje geland zijn even een bericht om jullie ontzettend te bedanken. Wat een enorm gaaf feest hebben jullie ervan gemaakt voor ons. We hebben ervan genoten van begin tot eind! Veel complimentjes gekregen van gasten over onze te gekke band 🥳
Dus bij deze, bedankt! En hopelijk nog eens tot ziens 😊
Groetjes George en Chelly

Nogmaals dank dat jullie hebben bijgedragen aan het succesvol maken van ons feest.
Wij en de gasten hebben ervan genoten.

Groetjes
John en Suzan

Deze band heeft onze bruiloft van A tot Z aangekleed. Van de ceremonie tot aan een knallend feest in festivalstijl. Ze speelde veel nummers op ons verzoek maar hebben zelf een superleuk gevarieerd repertoire. De interactie met het publiek was super goed. Wij en al onze gasten geven graag de extra complimenten aan de zangeres! Super bedankt!

Laura & Rik

Het was voor ons een onvergetelijke feestavond op ons huwelijk. Super. Het was echt een topavond. We hadden de band uitfekozen via de site, die ons overtuigde hen op ons feest te laten spelen. Ze speelden top in hoe de gasten waren. Heel goed en veel variatie. Super bedankt

Paula en Jan

We hebben een geweldige en fantastische avond gehad! Na 2,5 jaar eindelijk weer een feestje, en wat hebben ze er een feestje van gemaakt! We hebben veel uiteenlopende leeftijden en culturen, er zat voor iedereen wel heel veel leuks bij. Een geweldig uiteenlopend repertoire, interactie met het publiek, heldere communicatie vooraf en tijdens en hele fijne mensen. Nog nooit zijn er zoveel mensen zo lang blijven hangen 😉 Nogmaals bedankt voor alles!

Kelly / Orion onderwijs

Wij hebben zeker 5 Superstars gezien op ons Jubileum feest! Ons 151 1/2 jarig jubileum feest! Een combinatie van 60 jarig en 61 1/2 jarig feest en daarnaast 30 getrouwd! Een zeer goede keus geweest om de Superstars coverband erbij te vragen om ons feest tot een grote happening te maken. Vanaf het eerste contact al een goed gevoel met duidelijke afspraken. Snelle terugkoppeling over wat mogelijk is. Het repertoire was zeer breed, goed afgestemd op ons feest, verzoekjes gespeeld! Kortom zeer sociale professionele band. Het volgende feest mogen ze bij ons zeker niet ontbreken!

Jody de Casembroot

Ik wil jullie nog bedanken voor de grandioze avond die jullie ons bezorgt hebben. Heel fijn, we krijgen veel complimenten uit de organisatie en wellicht tot een volgende keer. Hartelijke groet Ellen en Harriet! Fijne feestdagen voor iedereen🥂

Ellen en Harriet

Afgelopen zaterdag een geweldig feest gehad! We hadden de DJ van superstar gevraagd te komen draaien op onze 40-jarig verjaardagsfeestje. Wat een heerlijke muziek! Voor ieder wat wils.
Wij en de gasten hebben genoten. Dank hiervoor.

Laura & Annelies

Wat een feestje! Tijdens ons 12,5 jarig huwelijksfeest heeft superstarcoverband onze avond meer dan compleet gemaakt! Zeker een aanrader!!! Goede communicatie en super gezellig in de omgang. En natuurlijk super muziek, niets is mooier dan een live- band tijdens je feestje. We zouden superstarcoverband zeker aanraden . Wij en de gasten hebben genoten!!!

Jean-Robèrt en Angela

Wat een feest! Afgelopen 2 november zijn wij getrouwd en superstar was de band die op de avond het feest maakte. Na een kort telefoongesprek, een paar maanden eerder, met de bandleider lag er een volledig plan klaar met DJ tussen de pauzes door waardoor het nooit stil valt, extra saxofonist en trompetist, een jazz sessie bij de inloop en waanzinnige medley's in verschillende stijlen tussen door. Ze snapte direct wat onze wensen waren, regelde alles en wij werden volledig ontzorgt.
Het zijn pure proffesionals want zelfs wanneer onze familie een lied wil zingen maar de usb stick kwijt is wisten de bandladen het lied te spelen zonder dat dat van te voren gestudeerd was. Met superstar heb je geen zorgen voor een saaie avond!

Lennart en Eline

Polaroid-band-selfie-TEMPLATE-(Han)

Beste Superluitjes
Wat hebben wij een onwijs leuk feest gehad.
De band speelde geweldig en de workshop Discodansen die jullie gegeven hebben was ook helemaal top.
Iedereen stond vanaf het begin tot het einde op de dansvloer en het swingde als een gek.
Ook super dat jullie de muziek wilde verzorgen voor de gastoptredens en om twaalf uur Daan zijn verjaardagslied speelde.
Jullie mogen je met recht SUPERSTAR noemen.
Heel erg bedankt voor de geweldige avond!!!

Daan en Carin

Superstar Coverband heeft opgetreden tijdens het feest op onze tipitent festivalbruiloft. Wat een knalfeest was dat! Wij hebben ontzettend genoten. Ook onze gasten vonden dat we een hele goede en leuke band hadden! Dus complimenten voor jullie jongens. Ook heel fijn dat de combinatie met een DJ mogelijk was, leuke afwisseling!!

Dorien & Sjoerd

Superstar Coverband kende ik al jaren en we wisten dus al snel dat zij bij ons 12,5 jarig huwelijksfeest zouden zijn. Wat een feest!
Top nummers en heel gave muziek. Zeer enthousiaste bandleden en alles is bespreekbaar!
Echt geweldig genoten. Bedankt!

Wouter en Corine

Beste Superstar band,

Wat hebben wij genoten op ons feest! Jullie hielden rekening met onze wensen en speelden in op het publiek. Van begin tot het eind hebben jullie er een groot feest van gemaakt! En zelfs tot een half uur na het eind lieten jullie het dak eraf gaan!
De communicatie verliep super, we hadden snel reactie en konden tussendoor voor vragen goed terecht.

Bedankt voor jullie muziek, maar ook de gezelligheid!

Ramon en Joyce

Polaroid-band-selfie-TEMPLATE-(leo+renee-playboy-mansion-party)

Wij waren voor onze 12,5 jarige bruiloft op zoek naar een leuke band. Wij hadden Superstar nog niet eerder gehoord maar de reviews en YouTube zagen er goed uit. En wij hebben geen moment spijt van onze keuze gehad. Ook onze gasten waren erg enthousiast. Allereerst nam Patrick (drum) vooraf de avond en onze wensen goed door. Wij hadden één verzoeknummer die ze nog niet kenden maar speciaal voor ons ingestudeerd hadden. Op de avond zelf speelden ze heel gevarieerd waardoor het voor iedereen geslaagd was. Wij kunnen jullie zonder twijfel aan iedereen aanbevelen. Echt super!! Hartelijk dank!

Groetjes Robert en Jessica

Super bedankt voor de fantastische muziek! We hebben enorm genoten!

Janicke

Polaroid-band-selfie-TEMPLATE-(Renee)

Wat hebben jullie er een geweldig feest van gemaakt! Bedankt!!!!
Superstar is echt een aanrader om alle voetjes van de vloer te krijgen op je bruiloft, ook de akoestische nummers klonken te gek en hebben onze avond veel extra sfeer gegeven!

Johan en Kim

Beste band,

We willen jullie bedanken. Voor echt een fantastische avond, niet alleen wij maar al onze gasten hebben enorm genoten en gaven jullie complimenteren.

Jochem en Miranda

Namens de gasten van mijn 50ste verjaardagsfeest, dank voor de heerlijke muziek ! Het eerste uur speelde jullie akoestisch, terwijl de familie/vrienden binnen druppelde. Prettige samenwerking, professional, ruim op tijd aanwezig, alles prima voor elkaar.
Als ik weer 50 word, nodig ik jullie weer uit !

Nancy

Wat hebben jullie ons een te gekke avond bezorgd bij het 50 jarig jubileum van mijn moeder!! De swingende muziek en gezellige, flexibele bandleden hebben ervoor gezorgd dat we de avond knallend konden afsluiten.

Wijzelf en alle gasten hebben van jullie genoten, echt super.

Wij zullen jullie zéker bij iedereen aanraden!

Maaike

Bedankt voor een hele leuke en gezellige avond. Iedereen op onze bruiloft heeft van jullie genoten en we hebben alleen maar complimentjes gekregen. Neem aan dat jullie ze ook hebben gekregen 🙂

René en Shannon

Absoluut genoten van deze band. Leuke bekende nummers en ook up to date repertoire. Daarnaast zijn ze allemaal super aardig dus het is gezellig om nog even met ze na te babbelen 😀

Anne SSR-Leiden

 Was feest in de Heeren van Aemstel! Strakke ritmesectie, zuivere (samen) zang & fijne melodische gitarist! Jullie klinken als 1 geheel.

Groet, Jasper

Een super huwelijksfeest gehad met Superstar coverband! Lekkere strakke nummers waarop alle gasten konden dansen. Goede mix van nummers. Enthousiaste en professionele muzikanten!

Superstar, bedankt!!

J&H

Prima feest gehad voor ons 25-jarig trouwen. Vanaf het eerste nummer tot het laatste spetterde het. Superstar Coverband, bedankt!

Goof en Lieke 

Zo, gisteravond ff geweest naar de Veste in Leiden, wat een feest! De Veste is na gisteravond een openlucht cafe 😉 Lekker gespeeld jongens en dame, vooral die bas klonk funky.

Mathieu

Vanuit een warm Sevilla willen wij jullie hartelijk danken voor jullie optreden op onze bruiloft... Wij vonden het het optreden samen met vele gasten geweldig... Bedankt voor het instuderen van onze liedjes.. Wij hebben echt een topavond gehad...

Groetjes Esther en Martijn.... 

Superstar heeft gespeeld op onze bruiloft en we hebben er heel erg van genoten! Meerdere gasten hebben gecomplimenteerd op de leuke band, echte gangmakers. Tijdens de voorbereidingen van ons feest hebben ze veel met ons meegedacht en zelfs een aantal van onze verzoeksnummers ingestudeerd. Alles is mogelijk en de bandleden zijn zeer behulpzaam!

Superstar Bedankt!!

Wouter en Mari

Wat een gave gezellige mee zing en dans band! gezien als openingsband op het coverband festival 26 augustus. Voor herhaling vatbaar!

Winnie

Heeeeel erg bedankt voor de fantastische muziek op ons feest!!!! Ook akoestisch zijn jullie net zo briljant. Wij vonden het geweldig en hebben van alle gasten leuke reacties gehad!!

Gina en Boy

Afgelopen zaterdag naar het optreden geweest in Lokaal de Vredebreuk in Den Haag. Fantastische band en leuke covers. Met Superstar Coverband is je avond sowieso geslaagd! Hoop dat ze binnenkort weer in Leiden optreden! 🙂

Denise

Alle gasten hebben een geweldige avond gehad en dat mede door de bijdrage van Superstar. Zij waren op tijd, professioneel en maakten er een feestje van waar wij nog lang met veel plezier op zullen terug kijken.

Marty en Tom

Polaroid band selfie 2 350breed

De Super Star Coverband heeft bij ons op school op het eindexamenfeest gespeeld. Echt een feestje om te zien en horen. Goeie play-list en vooral het enthousiasme en plezier in het muziek maken spatte ervan af. Erg strak gespeeld. Als we weer een leuk feestje hebben....

Eric Appel 

Topband! Wat een geweldige band!

Superstar Coverband heeft 's avonds op ons feest gespeeld. Wat een goede keuze! De muziek was goed, zang zuiver en de sfeer zat er goed in! De voetjes gingen van de vloer! De muziek was precies zoals we wilden en zelfs twee verzoeknummers ingestudeerd. Communicatie vooraf was fijn en duidelijk.

Ik wil jullie bedanken voor een geweldige avond, jullie hadden niet beter kunnen zijn! We hebben echt van zoveel mensen complimenten gekregen! Bij een volgend feest zijn jullie hopelijk weer van de partij, heb jullie naam al aan veel anderen doorgegeven 😉 Super bedankt!

Bart en Marloes

Onze bruiloft was een fantastische dag en jullie hebben het helemaal compleet gemaakt. Wat hebben jullie er een topfeest van gemaakt! Wij en alle andere gasten hebben genoten. Lekker afwisselend repertoire en het swingde de pan uit. Bedankt!

Menno en Caroline

Beste Superstarcoverband!

Heel erg bedankt voor ons top personeelsfeest! Van de akoestische inloop tot jullie toegift hebben we met zijn allen genoten! Ingaan op verzoekjes en lekker swingen op topmuziek! Heel erg bedankt, ik zal jullie zeker aanbevelen!

Groetjes,

Murielle

Beste bandleden van Superstar.

Jullie moesten spelen in een uithoek van Nederland maar wat fijn dat jullie de reis hebben gemaakt. Bij het inspelen vonden we het al goed klinken en het werd alleen maar beter toen het feest begon. Bedankt voor een spetterende avond vol goede muziek. We hebben genoten en onze gasten ook. We krijgen nu, 2 dagen na het feest, nog steeds complimenten over de band. De hele avond op de dansvloer gestaan en dat was precies de bedoeling. Een 25 jarige bruiloft om nooit te vergeten.

Nu nog in het voorprogramma van Blof!

Alex en Marjon

Superstar coverband geboekt voor ons bruiloft feest. Ze hebben er een feestje van gemaakt. Aardige bandleden en een breed scala van liedjes. Toen ik vroeg of ik als bruid een nummer mee mocht spelen was dit geen probleem. Hier stonden ze volledig open voor en ik voelde me welkom.
Dank jullie wel!

Kelly

Wij hebben een fantastische bruiloft gehad! De band heeft s'avonds op ons feest gespeeld en het dak ging eraf!

Ondanks de kleinere ruimte en daardoor kleinere formatie was het een groots optreden en wij en onze gasten hebben tot de kleine uurtjes volop gedanst en waren super enthousiast! Ook de door ons uitgezochte openingsdans was geen probleem! Superstar bedankt!

Roel en Linda Den Nijs

Polaroid-band-selfie-TEMPLATE-(Maart)

Mede dankzij Superstar Coverband was ons feest op onze bruiloft een mega succes! Iedereen ging met de voetjes van de vloer en de meest uiteenlopende stijlen van muziek kwamen deze avond voorbij. De band blies het dak eraf! We hebben enorm genoten van deze speciale dag. Bedankt!

Cherita

Geweldige avond gehad. Speelden lekkere TOP40 muziek en jaren 80/90. Hadden gevraagd om geen polonaise muziek te spelen en dat werd ook niet gedaan. Zangeres was goed te verstaan en de nummers wisselden elkaar lekker af. Prima om op te dansen. Zeer aan te bevelen. De leeftijdscategorie van ons gezelschap was voornamelijk 20-60 jaar.

Hebben we weer een feest, dan worden ze zeker uitgenodigd

Bob

polaroid-band-selfie-template-maart-close-up-350

superstar coverband; ze maken hun naam waar, super, strak en lekkere covers. het was weer een echt feestje op ons plein tijdens koninginnedag. leuk om te zien dat jullie ook een echte band-band zijn. plezier en contact hebben met elkaar, vind ik een heel groot pluspunt!

Renee

Zaterdag in Lokaal Vredebreuk te Den Haag één van de beste live momenten ooit meegemaakt met de Superstar Coverband !

Bedankt voor een uit-mn-dak-avond !

Peter

Polaroid-band-selfie-TEMPLATE-(Pat2)

Bij deze wil ik alle bandleden hartelijk danken! Jullie hebben ervoor gezorgd dat ons trouwfeest, afgelopen vrijdag, een echt swingfeest is geworden. Bedankt voor het instuderen van ons openingnummer! Jullie hebben echt een toffe band! Akoestisch, het klonk helemaal goed. We hebben allemaal positieve reacties van gasten gekregen. Veel verschillende leuke en bekende nummers. Het was ook leuk om naar jullie optreden te kijken.

Nogmaals hartelijk dank!

Groetjes

Monique & Paul 

Wij hebben een geweldige bruiloft gehad. Overdag was al top, maar 's avonds barstte het feest echt los dankzij deze supergave band! We hadden een rustig openingsnummer gekozen, maar het verzoek gedaan aan de band om daarna een feestje te bouwen. Nou, dat hebben ze gedaan. Allemaal topnummers uit een selectie die we vooraf via de speellijst hadden verstuurd. Onze gasten waren eveneens laaiend enthousiast! De communicatie verliep ook echt top. Zeer snelle reactie op mails en apps. Goede en scherpe prijs voor heel veel kwaliteit.

Wij snappen nu waarom deze bandleden zichzelf superstars noemen!

Tom en Leontien

Heel erg bedankt voor een geweldige feestavond in Delft!! Mede dankzij jullie professionele en enthousiaste wijze kunnen wij terug kijken op de mooiste dag van ons leven. De band heeft een top sfeer gecreeerd op ons trouwfeest en de DJ heeft het geweldig afgesloten. Absolute aanrader!!

Danielle & Marvin

Een goed op elkaar in gespeelde band met een breed repertoire. Ze spelen oprecht en met een aanstekelijk enthousiasme. Ik heb me zeer vermaakt bij het optreden.

Martijn

Bij een volgend feest zijn jullie hopelijk weer van de partij, heb jullie naam al aan veel anderen doorgegeven

Groet Linda / radiostations.nl

Beste Superband!

Hartelijk dank voor jullie spectaculaire bijdrage tijdens ons bruiloftsfeest.
Wij en onze gasten hebben genoten van de muziek en heerlijk gedanst op de diverse nummers.

Jullie enthousiasme straalde er van af.

Groetjes!
Arjan en Iris

Wij hebben enorm genoten van jullie geweldig goede sound! Jullie hebben alle verwachtingen overtroffen; perfect op elkaar ingespeeld en de zangeres heeft een geweldige stem. Wat een bereik en inventiviteit. Daarnaast zijn jullie zelf hele fijne mensen om op het feest te hebben! Superstar, super super bedankt!

Anita

GASTENBOEK

Heb je een Superstar optreden gezien dan zijn wij altijd erg benieuwd naar je mening!

SUPERSTAR COVERBAND

GASTENBOEK

Heb je een Superstar optreden gezien dan zijn wij altijd erg benieuwd naar je mening!

Hoge-klanttevredenheid-en-bedankjes-hrs

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

kermisband coverband energie
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
leiden coverband bruiloft
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs

HOE KLINKT SUPERSTAR COVERBAND?

band-wie-zijn-wij-in-rondje-nieuw-logo-nov

ALS HET DAK ERAF MOET!

ALS HET DAK ERAF MOET!

ALS HET DAK ERAF MOET!

VANDAAG NOG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE IN JE MAILBOX?

(en verbaas je over onze scherpe tarieven...)