PAST EEN BAND OP MIJN SPECIALE TROUWLOCATIE?  / WELKE OPENINGSDANS VOOR JE BRUILOFT? / TOP 10 ORIGINELE TROUWIDEEEN 2022 / ORIGINELE TROUWLOCATIES - 2022 / WAT KOST EEN COVERBAND? / HOE MAAK IK MIJN BRUILOFT NOG SPECIALER? / TROUWEN IN STIJL / SUPERSTAR CHECKLIST VOOR JE BRUILOFT / FESTIVAL BRUILOFTEN / 5 TIPS OM JE GASTEN OP DE DANSVLOER TE KRIJGEN

Welkom op onze band blog!

Wij hebben al vele gelegenheden mogen omtoveren tot knal party's. In dit blog delen wij onze passie voor mooie feesten en geven tips & tricks voor de organisatie van een SUPER feest.

Verzoekjes voor specifieke artikelen / blogs vinden we altijd leuk, klik hier voor vragen.

Je trouwfeest starten met een openingsdans blijft populair. Aankomende bruidsparen vragen ons dan ook regelmatig of we een geschikt nummer weten en of we nog algemene tips & tricks hebben. Die hebben we en we delen ze graag met je.

lees verder...

Tijdens de zoektocht naar de ideale locatie voor je trouwfeest vind je de perfecte plek. Niet te groot en precies de juiste sfeer. Helemaal top natuurlijk, maar hoe zorg je dat de live band of DJ ook nog past op die locatie?.

lees verder...

2et een goede voorbereiding kun je van je 2022 trouwfeest een onvergetelijk topfeest maken. Veel tips zijn hierover op internet te vinden. Om jullie op weg te helpen hebben wij de belangrijkste samengevat in een handige BRUILOFT CHECKLIST.

lees verder...

Als het feest een beetje op gang komt is het geweldig leuk om samen met je vrienden en familie op de dansvloer te staan. Een goede coverband is het halve werk, maar er zijn zeker nog andere tips die helpen om de drempel te verlagen.

lees verder...

Wij hebben als band natuurlijk al heel wat bruiloften meegemaakt en dan zie je allerlei leuke ideeën. Onze top 10 van originele trouwideeën voor 2022 helpen jullie op weg, misschien zit er nog een leuk idee bij voor jullie bruiloft?

lees verder...

new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
leiden coverband bruiloft
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
band-wie-zijn-wij-in-rondje-nieuw-logo-nov