new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs

SUPERSTAR COVERBAND - FAVORIETE LINKS

ORIGINELE TROUWIDEEËN

SUPERSTAR COVERBAND

FAVORIETE LINKS

LEUKE TROUWIDEEËN

Link ruilen? Klik hier

ZEIL-TROUWSCHIP BOUNTY

Trouwschip.nl - Lelystad

Het romantisch ingerichte huwelijkschip Bounty is een officiële trouwlocatie in Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad en je kunt dus hier elkaar het jawoord geven. Dit kan tijdens een mooie zeiltocht op het dek, maar bij minder mooi weer ook altijd binnen.

Trouwen-in-een-kasteel-600-hrs

TROUWEN IN EEN KASTEEL

Alle kastelen van Nederland

Alsof het een sprookje is, kun je natuurlijk ook romantisch trouwen in een kasteel. De vaak mooie kastelen in Nederland zijn vaak stijlvol ingericht en lenen zich prima voor het vieren van je huwelijksdag. Op de Trouwen in een kasteel site vind je een handig overzicht van alle kastelen van Nederland...

Noordenburg-origineel-trouwvervoer-Amersfoort-600-hrs

NOORDENBURG

Originele trouwbussen - Amersfoort

Een ander origineel idee voor jullie trouwdag is een echte oldtimer bus te huren om je gasten te vervoeren. Je daggasten (51 max) neem je allemaal tegelijk mee in deze antieke bus (1959). Geen gedoe met eigen auto's en parkeren. Een onvergetelijk en originele start van jullie trouwdag!

Opblaasfiguur.nl-bruidspaar-Aalsmeer-600-hrs

OPBLAASFIGUUR.NL

Opblaasfiguren - Aalsmeer

Een opblaas bruidspaar, ook een leuk idee voor je trouwdag. In de ochtend neerzetten bij het ouderlijk huis van de bruid als de bruidegom zijn verse bruid komt ophalen en 's avonds bij het feest. Opblaasfiguur.nl heeft ook andere opblaasfiguren (bijv. een champagnefles van 6 meter hoog). Het is ten slotte feest, dat mag iedereen mag weten toch?

LEUKE BRUILOFT COVERBAND

Bruiloftband - NL

Superstar Coverband doet niets liever dan knalfeestjes bouwen. Bruiloften, bedrijfsfeesten of grote evenementen, wij voelen ons thuis op elk feest. Check onze website en krijg vandaag nog een vrijblijvende offerte in je mailbox.

TROUWFEEST CHECKLIST? HIERONDER VIND JE MEER INSPIRATIE VOOR EEN TOPFEEST:

new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
leiden coverband bruiloft
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs