new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs

SUPERSTAR COVERBAND - FAVORIETE LINKS

TROUWLOCATIES

SUPERSTAR COVERBAND

FAVORIETE LINKS

TROUWLOCATIES

Link ruilen? Klik hier

De-Poort-perfecte-Trouwlocatie-Leiden-600-hrs

VISBRASSERIE DE POORT

Unieke trouwlocatie - Leiden

Origineel trouwen in Leiden en omstreken doe je in deze stijlvolle feestlocatie die gevestigd is in een authentieke stadspoort! Ceremonie op locatie, proosten met champagne, de bruidstaart aansnijden, dineren en afsluiten met een onvergetelijk feest, alles is mogelijk. En als je in het Stadhuis van Leiden trouwt, halen ze jullie graag op met een boot. Champagne en bruidstaart aan boord, wat wil je nog meer...

Trouw-en-feestlocatie-Zijlstroom-Leiderdorp-600-hrs

ZIJLSTROOM

Stijlvolle feestlocatie - Leiderdorp

Deze oude meelfabriek gelegen aan de Leiderdorpse Zijldijk is een originele locatie om te trouwen in de regio Leiden. Elkaar het jawoord geven kan op deze feestlocatie onder de parasolbomen in de romantische tuin met Tuinhuisje, of bij slecht weer in de prachtige brasserie met serre. Drinken, bruidstaart, heerlijk eten en uitbundig feesten, het kan allemaal in Zijlstroom in Leiderdorp.

Trouwen-in-De-Kaag-Societeit-Warmond-600-hrs

DE KAAG SOCIËTEIT

Trouwlocatie aan het water - Warmond

Bij Brasserie de Kaagsociëteit bent je van harte welkom om de mooiste dag van je leven te komen vieren. Deze feestlocatie heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke dag en avond. Het ja-woord geven op deze officiële trouwlocatie, proosten met champagne, bruidstaart aansnijden, dineren en daarna feesten met al jullie gasten in de Koepelzaal, alles is hier mogelijk.

Brasserie-Park-Leiderdorp,-ideale-trouwlocatie-600-hrs

BRASSERIE PARK

Landelijk trouwen in de randstad - Leiderdorp

Uit de drukte van de stad trouwen in een authentieke boerderij bij Brasserie Park. Een officiële trouwlocatie waar je kunt proosten, dineren en feesten. Voldoende parkeerplaats en gelegen aan sfeervol park. Trouwen kan in de Hooiberg of in de trouwtuin. Voor de receptie, het diner en het trouwfeest zin er verschillende zalen, alle combinaties mogelijk en het team van Brasserie Park denkt graag met jullie mee!

Brasserie-buitenhuis-Valkenburg-Zuid-Holland-feestlocatie-600-hrs

BRASSERIE BUITENHUIS

Feestlocatie - Valkenburg(Zuid Holland)

Je grote dag vieren op een originele locatie in een prachtig Buitenhuis met uitzicht over het Valkenburgse meer? In Brasserie Buitenhuis kun je elkaar het jawoord geven, een receptie of borrel houden met een prachtige taart of fijne happen, dineren of barbecueën en stijlvol feestvieren, bijvoorbeeld met een akoestische live band. Brasserie Buitenhuis regelt het graag en tot in de puntjes voor je.

TOP BUILOFTBAND

All-round coverband -  Leiden

Superstar Coverband is een veelzijdige band met ervaren muzikanten die graag jullie ultieme feest van live-muziek voorziet. Van klein en akoestisch tot groots, versterkt en met lichtshow. Deze band voelt zich thuis op elke locatie. Evt. geluidslimieten (x db) zijn geen probleem en deze band denkt graag met jullie mee. Check de website en krijg vandaag nog een vrijblijvende offerte in je mailbox.

TROUWFEEST CHECKLIST? HIERONDER VIND JE MEER INSPIRATIE VOOR EEN TOPFEEST:

new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
leiden coverband bruiloft
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs