SUPERSTAR COVERBAND - FAVORIETE LINKS

WEDDING PLANNERS

SUPERSTAR COVERBAND

FAVORIETE LINKS

WEDDING PLANNERS

Link ruilen? Klik hier

Lola's-events-weddingplanner-Leiden 600 hrs

LOLA'S EVENTS

Weddingplanners - Leiden

Ben je op zoek naar professionele weddingplanners met een persoonlijke aanpak, oog voor details en de laatste trends? Lola’s Events is gespecialiseerd in het creëren van de ultieme sfeer voor jullie bruiloft. Met veel liefde, creativiteit en aandacht voor de details zijn ze altijd op zoek naar de beste combinaties voor jullie perfecte bruiloft.

hetbruidsmeisje.nl Weddingplanner Arnhem 600 hrs

HET BRUIDSMEISJE

Weddingplanner - Arnhem

 Vivian is het het geheime wapen achter Weddingplanner 'Het Bruidsmeisje'. Vivian geniet van het leven met volle teugen, al 33 lentes lang en haar aanpak is persoonlijk en betrokken, net als echte bruidsmeisjes! Geen dag, net zoals geen enkele bruiloft van Het Bruidsmeisje, is hetzelfde. En dat voelt heerlijk.

NOZZA-WEDDINGPLANNER-SASSENHEIM-600-HRS

NOZZA

Wedding & Event design - Sassenheim

Jullie willen graag een unieke bruiloft en een onvergetelijke bruiloft die bij jullie past. Een onvergetelijke dag zonder stress of zorgen en een dag waarop jullie volop genieten! NOZZA neemt  jullie zorg graag uit handen en helpt bij de realisatie van jullie wensen en ideeën. Net even leuker, unieker en anders...

Onbezorgde-trouwdag-Weddingplanning-600-hrs

ONBEZORGDE TROUWDAG

Weddingplanner - Meppel

Alles wordt geregeld met en in overleg met jullie. Wat zijn jullie wensen? Hoe moet jullie huwelijksdag eruit zien? Dat is het allerbelangrijkst! Ontdek wat Onbezorgde Trouwdag voor jullie kan betekenen! Van alleen advies over jullie bruiloft tot volledige organisatie of je zoekt een professionele ceremoniemeester.

Wedding-bliz-wedding-planner-Amsterdam-600-hrs

WEDDING BLIZ

Weddingplanner - Amsterdam

Trouwen op de Amsterdamse grachten, je huwelijk inzegenen in de top van een vuurtoren of een romantische bruiloft in intieme setting die je alleen in films dacht te zien. Hoe jullie bruiloft er ook uitziet, Wedding Bliz verzekert je van een zorgeloze dag. Ook als je geen idee hebt hoe je die moet organiseren of als je er gewoonweg geen tijd voor hebt.

Celestial-weddings-Den-Helder-600-hrs

CELESTIAL WEDDINGS

Weddingplanner - Den Helder

Op de grote dag hoeven jullie je nergens zorgen over te maken. Jullie schitteren en zijn het stralend middelpunt van je huwelijksfeest. Lijkt je dat niet geweldig? Celestial weddings wil graag onderdeel zijn van de mooiste dag van jullie leven. Plannen, organiseren en het bedenken van verrassende elementen is onze passie!

Glamour-weddings-Broek-op-Langedijk-600-hrs

GLAMOUR WEDDINGS

Weddingplanner - Broek op Langedijk

Glamour weddings organiseert al sinds 2009 met veel plezier allerlei soorten feesten, geeft workshops en helpt met de planning & voorbereiding. Glamour werkt samen met de beste leveranciers om jullie dag onvergetelijk te maken. Reken op een grote dosis passie, professionaliteit & creativiteit!

Bijzonder-goed-geregeld-weddingplanner-Leiden-600-hrs

BIJZONDER GOED GEREGELD

Désirée Weddingplanner - Leiden

Wat een bijzonder moment, het vieren van de liefde! 

Een huwelijksdag die vlekkeloos verloopt. Iedereen een heerlijke unieke dag bezorgen om met veel plezier aan terug te denken! Dat is wat Désirée motiveert om van elk feest of gelegenheid, groot of klein iets bijzonders te maken.

TOP COVERBAND NODIG?

Bruiloftband - NL

Superstar Coverband doet niets liever dan knalfeestjes bouwen. Bruiloften, bedrijfsfeesten of grote evenementen, wij voelen ons thuis op elk feest. Check onze website en krijg vandaag nog een vrijblijvende offerte in je mailbox.

TROUWFEEST CHECKLIST? HIERONDER VIND JE MEER INSPIRATIE VOOR EEN TOPFEEST:

new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs
leiden coverband bruiloft
new-superstar-logo-okt-2016-1000x333-zwart-backdrop-hrs